Kister til bisættelse og begravelse

Miljøvenlige og bæredygtige kister

Jeg forhandler kister fra Tommerup Heilskov kistefabrik.
Læs her om deres miljøbevidste og bæredygtige produktions princip ”Træd varsomt på denne jord, også når du skal herfra” https://tommerupheilskov.dk/baeredygtighed/ 

Uanset hvilken kiste du vælger, vil der være gode muligheder for at sætte et personligt præg på kisten.
Udover blomster og evt. mindelys er der også muligheder for at sætte et unikt præg på selve kisten. Der kan tegnes direkte på de hvide kister og trækisten “Akvarel” kan blive malet i en farve efter eget ønske. Desuden kan alle kisterne dekoreres med tegninger eller effekter, som kendetegner afdøde. 
Der er mulighed for at få en ekstra lang eller bred kiste, hvis afdøde er meget høj eller stor. 

bedemand Holst skubber kiste med pynt ind i rustvogn Tommerup

Har du spørgsmål til valg af kiste, farve eller materiale, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 42 17 42 07

Kister til kremering

Alle de viste kister her på siden må brændes. Men kremeringskisterne er kun til brænding og er typisk fremstillet af spånplader.
En undtagelse er den bæredygtige og miljøvenlige papirfiber kiste SAGA.
Klik på billedet og læs en nærmere beskrivelse af hver kiste.

Kister til begravelse

Kister til begravelse skal være mere robuste end kister til brænding, da de skal jordfæstes og derved udsættes for stor vægt fra jorden. 
Kister til begravelse er fremstillet af spånplader med forstærket låg eller er massive trækister. Begravelseskister er derfor lidt tungere og dyrere end kremeringskister.
Klik på billedet og læs en nærmere beskrivelse af hver kiste.