Når et barn dør

Den svære afsked når et barn dør

Når et barn dør rammes man af magtesløshed.
At miste sit barn er så ubarmhjertig en oplevelse. Vel nok den største sorg af alle og umulig at forstå eller finde mening i.
Oveni den lammende sorg og magtesløshed melder der sig ovenikøbet en masse svære beslutninger og praktiske gøremål og registreringer der skal foretages.

Det opleves helt uoverskueligt for de fleste og det vil derfor som regel være en god støtte og hjælp at kontakte en bedemand, snarest efter dødsfaldet er indtruffet. Det betyder ikke, at vi behøver at mødes med det samme, men blot det at vide, at jeg er der til at hjælpe jer gennem hele forløbet, vil give en ro og tryghed.

De første dage efter dødsfaldet drejer det sig om, at få taget afsked med barnet, mens I endnu kan have det hos jer.

Når et barn dør

Planlægning af forløbet

Derefter vil vi sætte os sammen og få tilrettelagt begravelsen eller bisættelsen udfra jeres ønsker og behov og de muligheder der er.
Jeg vil som bedemand tage mig af alle de praktiske opgaver og registreringer og støtte og vejlede jer gennem hele forløbet.

 

Afsked med dødfødt barn

Hvis barnet er dødfødt, bliver det ikke tildelt et egentligt cpr. nr. og det vil ikke kunne blive døbt. Men det betyder ikke, at barnet ikke kan blive velsignet af en præst og begravet eller bisat fra en kirke. Det er helt op til jer forældre, hvordan I ønsker, at afskeden skal foregå.
Jeg sørger altid for at have god tid til samtalerne så vi kommer rundt om alle mulighederne og I får den bedst mulige afsked med jeres barn

Forglemmigej sås som minde når et barn dør

Har I særlige ønsker eller blot spørgsmål til valg af kiste, urne, dekoration, farver eller materiale, er I altid velkomne til at
kontakte mig.

Valg af kiste

Klik på billedet og læs en nærmere beskrivelse af hver kiste samt pris.

Valg af urne


Klik på billedet og læs en nærmere beskrivelse af hver urne.

Små begravelsesblomster