Bedemand der sikrer dig den sidste afsked i trygge rammer i Assens og omegn

Bedemand Joan Holst i Assens

Bedemand Joan Holst Nielsen

Fra min tid  som bedemand hos Jeanette Schärfe i Tommerup Begravelsesforretning og nu som selvstændig bedemand har jeg stort lokalkendskab i Assens kommune og nyder at komme rundt til alle de smukke kirker.

Jeg tager hånd om alt det praktiske og vejleder dig gennem de svære beslutninger

Når en af vore nærmeste dør, står vi som pårørende og skal træffe en del praktiske og følelsesmæssige beslutninger omkring dødsfaldet og det videre forløb.
Det kan føles temmelig uoverskueligt midt i sorgen og savnet.
Jeg tager som bedemand i Assens hånd om alt det praktiske, så du kan fokusere på at tage afsked med din kære.
Lad mig som bedemand hjælpe dig med at få ro, overblik og tryghed gennem hele forløbet.

Træf aftale med mig og få ro og overblik

Kontakt mig gerne snarest efter dødsfaldet er indtruffet. Også aften og weekend.
Det betyder ikke, at vi behøver at mødes med det samme, men det er rart at få lavet en aftale.
Det vil give dig ro til lige at puste ud og bare være sammen med dine pårørende i bevidstheden om, at jeg kommer og hjælper jer med det videre forløb.

Læs mere her om forløbet umiddelbart efter døden er indtruffet

Vi mødes til en indledende samtale

Jeg kommer gerne til dig i afdødes eller en pårørendes hjem.
Men hvis du ønsker det, kan samtalen også foregå i min forretning på Østergade 78, Assens.
Vi sætter os sammen og får stille og roligt tilrettelagt den forestående begravelse eller bisættelse. 
Jeg støtter og hjælper dig med få ordnet de mange gøremål der kommer, når et dødsfald indtræffer.

Bedemand med stort lokalkendskab i Assens og omegn

Gennem min tid som bedemand hos Jeanette Schärfe i Tommerup Begravelsesforretning har jeg et godt kendskab til den smukke Vor Frue Kirke i Assens, den smukt beliggende Kærum Kirke, hvis tårn strækker sig op og fanger solens stråler så det kan ses fra landevejen og alle de andre atmosfærefyldte kirker i Assens omegn. I det hele taget er jeg godt kendt i hele Assens kommune.

Vor Frue Kirke Assens kiste til bisættelse
Det smukke kirkerum i Vor Frue Kirke Assens
Begravelse Sønderby v Assens flag på halvt
Gråvejr kan også skabe smuk stemning til en begravelse. Sønderby Kirke

Det er rart og trygt at komme i kirkerne og jeg sætter stor pris på samarbejdet med de altid imødekommende præster, kirketjenere og gravere.
Det er med til at sikre en værdig og personlig sidste afsked for de pårørende.

Få sagt et sidste mindeværdigt farvel

kiste med smukke blomster i forskellige varme farver

Jeg har selv stået i situationen og jeg bestræber mig på at være den bedemand, jeg selv gerne ville møde. Nærværende, omsorgsfuld, professionel og lydhør så vi sammen får tilrettelagt en tryg og værdig sidste rejse i respekt for jer pårørende og afdødes ønsker.

Min telefon er altid åben

Svarer beskeder samme dag

Jeg har som bedemand i Assens fokus på at yde individuel og personlig støtte og rådgivning gennem hele forløbet

bedemand i Assens skubber kiste ind i rustvogn
Hvad hjælper jeg med
Tændt mindelys på hvid kiste med kistepynt
Hvilken ceremoni
Blomsteropsats blå og lyserød fra bedemand i Assens
Hvad koster det
Stille vand og rosa morgenstund
Gravsted eller askespredning

Mine værdier som bedemand

Afspil video om Tre røde roser på hvid kiste ved bisaettelse

Mit logo

Hvorfor en sommerfugl?

Jeg har valgt sommerfuglen som logo, da den gennem historien har symboliseret livets cyklus. Dette fuldendte smukke bevingede væsen fascinerer os med sin fuldstændige forvandling fra æg over larve til puppe for til sidst, i varme og lys, at folde sine vinger ud og flagre let og yndefuldt ud i livet. Et flygtigt liv på lånt tid. Sommerfuglen er som et kærtegn fra en verden til en anden, fra jord til himmel og fra krop til sjæl. 
I vores kulturhistorie er sommerfuglen blevet tillagt betydningen af forvandling og frigørelse. Et varsel om fornyelse og genfødsel, glæde og skønhed, – men også døden. 

Jeg mindes en bisættelse, hvor der under præstens tale brød solstråler ind gennem kirkens vinduer. Og der, lydløst flagrende fra solstråle til solstråle dukkede en sommerfugl op. Det føltes som om de gæster, der fangede øjeblikket, delte et stumt gisp; et tilbageholdt åndedræt. Et intenst øjeblik som det var svært ikke at tillægge en symbolsk betydning. Det var smukt.